flexibel deel vervangen of laswerk

 

 

Uitlaat vervangen of lassen bij de banden en velgen concurrent? Dat kan bij ons allebij ! Bel voor een gratis controle. 


U kunt bij ons terecht voor het hele assortiment aan uitlaat delen, of het nu een achterdemper of een lambdasonde is, wij kunnen u een voordelig onderdeel leveren en deze ook monteren.


Wij leveren onder andere:

- Uitlaat delen
- Katalysatoren
- Roetfilters
- Lambda sensoren
- Uitlaatspruitstukken
- Alle ophang, verbindingsdelen en pakkingen


Als een uitlaat bijvoorbeeld gebroken is kunnen wij hem ook voor U repareren.
Wat vaak gebeurt is dat het flexibel deel van de uitlaat breekt, doordat de kosten van een nieuwe voorpijp vaak hoog zijn bijvoorbeeld omdat de katalysator ook onderdeel uitmaakt van de voorpijp kunnen nieuwe flexibele delen leveren en die er voor U tussen lassen. Dit scheelt behoorlijk in de kosten.Voorbeeld van een gebroken flexibel deel.


Voorbeeld van het vervangende flexibel deel.


Ook kunnen wij losse katalysatoren leveren die wij er ook tussen lassen, deze katalysatoren voordoen aan de EURO 3 of EURO 4 norm waardoor er geen problemen bij de APK zijn.


Voorbeeld van een vervangende katalysator.

 

Hoe Werkt Een Uitlaatreparatie

 • UITLAATREPARATIE:

  Sinds de 2e helft van de jaren 80 zijn de auto’s en uitlaatsystemen ingrijpend veranderd.

  Onder vrijwel iedere auto zit tegenwoordig een katalysator, flexibel uitlaatdeel, lambdasonde e.d. Tevens zijn alle uitlaatsystemen tegenwoordig gemaakt van gelegeerde staalsoorten, dit houdt in dat deze allen maar te lassen zijn met speciale apparatuur.

  Het zogenaamde autogeenlassen met de vlam is niet meer mogelijk. Dit houdt in dat de tegenwoordige systemen langer meegaan en vaak door scheurvorming kapot gaan, waarbij d.m.v. een reparatie de levensduur aanzienlijk verlengd kan worden.

   

  Hoe Werkt Het:

   

  - Even bellen voor het maken van een afspraak.

  -U komt langs , de lasser voert een inspectie uit, noemt u een reparatiebedrag en indien mogelijk!! wordt de reparatie gelijk uitgevoerd.

  - U rijdt weg met een gerepareerde uitlaat.

  Speciale uitlaatwensen: Voor speciaal uitlaatwerk b.v. dubbele systemen, universele dempers, sierstukken en dergelijke, kunt u ook bij ons terecht. Ook het maken van complete uitlaatsystemen behoort tot de mogelijkheden. Bel voor meer informatie.

  - Door de uiteenlopendheid van ons werk kunnen wij geen vaste prijslijst maken, Dus hebben wij een schema met prijsvoorbeelden.


 

Er zijn geen producten in deze categorie.